Jedálny lístok
- Po24. 11.
- DesiataPečivo vodové (3.012) (50/100)
Nátierka rybacia s pažítkou a jarnou cibuľou (2.120) (20/40)
Čaj ovocný (1.005) (150/250)
1, 15
4, 7
- ObedPolievka kuracia (5.083) (180/200/220/250/250)
Cestoviny do polievky (4.031) (13/15/17/20/20)
Prívarok fazuľový so zemiakmi (18.004) (150/180/210/240/240)
Varené párky jemné * (2.112) (-/66/76/95/95)
Varené vajcia (14.041) (25/50/75/100/100)
Chlieb k prívarku celozrnný (3.004) (40/60/80/100/100)
Čaj ovocný s medom (1.007) (150/200/200/250/250)
Keksy - sušienky (23.008) (30/30/30/30/30)
9
1
1, 7
1
3
1, 15
1, 7
- OlovrantCereálne výrobky s mliekom (2.003) (160/320)
Stolová voda (1.025) (200/250)
1, 7
- Ut25. 11.
- DesiataChlieb na desiatu celozrnný (3.008) (55/90)
Maslo (2.006) (20/35)
Reďkovka (2.087) (12/24)
Čaj ovocný (1.005) (150/250)
1, 15
7
- ObedPolievka s karfiolová so zeleninou (5.137) (180/200/220/250/250)
Bravčové stehno na šampiňónoch (7.016) (86/112/148/174/192)
Zemiakové pyré (17.018) (130/195/240/295/295)
Šalát mrkvový s marhuľami (24.018) (70/100/100/110/110)
Brejk - školské mlieko (MŠ a ZŠ)
Stolová voda (1.025) (200/200/200/250/250)
1, 7, 9
1, 7
7
12
- OlovrantChlieb na olovrant (3.009) (55/90)
Nátierka medová (2.031) (20/40)
Mlieko ochutené (1.022) (200/250)
1, 15
7
7
- St26. 11.
- DesiataChlieb na desiatu (3.007) (55/90)
Nátierka syrová s bylinkami (2.126) (20/40)
Čaj ovocný (1.005) (150/250)
1, 15
7
- ObedPolievka zemiaková s taveným syrom (5.128) (180/200/220/250/250)
Kuracie mäso po čínsky (9.012) (0/102/128/144/160)
Kuracie prsia na zelenine (9.016) (116/142/158/174/192)
Ryža dusená (17.011) (110/150/170/190/190)
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu (1.026) (150/200/200/250/250)
1, 7
1
1, 9
- OlovrantPečivo celozrnné (3.013) (50/100)
Maslo (2.006) (20/35)
Mrkva (2.083) (12/24)
Stolová voda (1.025) (200/250)
1, 15
7
- Št27. 11.
- DesiataChlieb na desiatu (3.007) (55/90)
Maslo (2.006) (20/35)
Džem (2.015) (20/40)
Biela káva (1.002) (150/250)
1, 15
7
12
7
- ObedPolievka zeleninová (5.122) (180/200/220/250/250)
Pohánka (mechanicky lúpaná, svetlá) (4.006) (9/12/12/15/15)
Bravčové stehno podebradské (7.022) (126/152/178/204/222)
Cestoviny (17.001) (120/140/165/185/185)
Čaj ovocný (1.005) (150/200/200/250/250)
Brejk - školské mlieko (MŠ a ZŠ)
Stolová voda (1.025) (200/200/200/250/250)
9
1, 7, 9, 12
1
- OlovrantPečivo vodové (3.012) (50/100)
Nátierka zelerová s jablkami (2.074) (20/40)
Čaj ovocný (1.005) (150/250)
1, 15
7, 9, 10
- Pi28. 11.
- DesiataChlieb na desiatu (3.007) (55/90)
Nátierka tvarohová s cesnakom (2.049) (20/40)
Čaj ovocný (1.005) (150/250)
1, 15
7
- ObedPolievka rybacia zimná (5.149) (180/200/220/250/250)
Cestoviny (17.001) (120/140/165/185/185)
Posýpka kakaová na cestoviny (16.001) (23/30/35/40/40)
Mlieko polotučné (1.013) (150/200/200/250/250)
Banány (22.001) (90/200/200/250/250)
1, 4, 9
1
7
- OlovrantJogurt ovocný (23.005) (100/100)
Stolová voda (1.025) (200/250)
7
Alergény
* ZOZNAM ALERGÉNNYCH ZLOŽIEK:
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a zaváraniny, výrobky zo zemiakov
Poradové čísla týchto alergénnych zložiek sú uvádzané v jedálnom lístku.
V jedlách neboli použité GMO potraviny.