Objednaj si školský merch!

Objednaj si školský merch!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Milí žiaci, rodičia, priatelia školy!

S radosťou Vám oznamujeme, že sme cez nový školský e-shop spustili predaj nášho školského merchu.

Školský merch obsahuje rôzne druhy školského oblečenia a iných produktov so školským logom. Nájdete v ňom dievčenské i chlapčenské tričká, mikiny, šiltovku, tkaný batoh a šnúrku s karabinou.

Všetky tieto produkty sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú v dostupných veľkostiach pre všetky deti MŠ, žiakov ZŠ i študentov gymnázia.

Ak máte záujem o nákup školského merchu, stačí kliknúť na tento link.

https://www.super-skola.sk/kategoria-produktu/cirkevna-skola-malacky/

Uvádzacia AKCIA!

Objednávky urobené do 15.10. 2023 budú mať doprava ZADARMO do našej školy (následne Vám objednaný tovar bude odovzdaný na vrátnici školy).

Školský merch si môžete zakúpiť počas celého roka a tak aj týmto spôsobom môžeme spoločne prejaviť svoju príslušnosť k škole a spolupatričnosť v rámci školskej komunity.

Vopred vám ďakujeme za Váš záujem a podporu.

CŠM

Ďalšie novinky, ktoré by vás mohli zaujímať

tn_IMG_1138
Dňa 17. 5. sa konalo Krajské kolo v stolnom tenise žiakov.  Naši žiaci v zostave Diviak Timotej, Poláček Peter, Sloboda Oliver po výborných výkonoch počas celého turnaja obsadili celkové 2. miesto. Ďakujeme za výbornú reprezentáciu našej školy a zároveň blahoželáme...
biblicka olympiada
17.4.2024 sa v Bratislave uskutočnilo diecézne kolo Biblickej olympiády pre stredné školy s témou „Vytrvalosť vo viere“. Naše gymnázium veľmi úspešne už po druhý raz reprezentovali študenti Marek Čiljak a Šimon Dojčan z 3.G a Alexandra Hrehorovská z 1.G triedy....
prijimacky-1024x682
V priloženom dokumente nájdete výsledky prijímacieho konania pre prijatie uchádzačov do 1. ročníka štvorročného vzdelávacieho programu na Gymnázium sv. Františka Assiského Malacky pre školský rok 2024/2025.
tn_Ester
Bratislavské metamorfózy je názov krajského kola recitačnej súťaže Hviezdoslavov Kubín. Víťazi z neho putujú priamo do Dolného Kubína, ktoré je s Pavlom Orsághom Hviezdoslavom nerozlučne späté.  V júni sa tam stretne slovenská recitátorská špička. Sme hrdí, že aj v tomto školskom roku sa k nej...