Úspešný Deň otvorených dverí na Gymnáziu!

Úspešný Deň otvorených dverí na Gymnáziu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

30. novembra 2023 sa na našom gymnáziu uskutočnil Deň otvorených dverí (DOD), ktorý prilákal veľký počet študentov, rodičov a záujemcov o vzdelanie na našej škole.

Deň otvorených dverí bol jedinečnou príležitosťou pre všetkých študentov spoznať našu školu, jej učebné plány, programy a školské aktivity.

Počas podujatia mali možnosť záujemcovia navštíviť moderné triedy, laboratóriá, knižnicu, školský dvor a pod. Okrem toho sa mohli  stretnúť s pedagógmi a získať podrobné informácie o vzdelávacom programe a možnostiach, ktoré naše gymnázium ponúka.

Celý DOD začal informačným blokom, v ktorom sme uchádzačom poskytli hlbší pohľad do vzdelávacieho programu školy. Učitelia prednášali o rôznych predmetoch, ako aj o mimoškolských aktivitách a tak mohli všetci získať lepšiu predstavu o tom, ako sa na našom gymnáziu pristupuje k vzdelávaniu a mimoškolským aktivitám.

Okrem toho, Deň otvorených dverí ponúkol záujemcom aj možnosť stretnúť sa so súčasnými študentami, ktorí ochotne zdieľali svoje skúsenosti a dojmy zo školy. Ich osobné príbehy a úspechy boli inšpiráciou pre všetkých návštevníkov, našich budúcich gymnazistov, ktorí si vďaka tomu mohli lepšie predstaviť, aké výhody a príležitosti im môže štúdium na našom gymnáziu priniesť.

Deň otvorených dverí bol pre nás  významnou udalosťou, nakoľko umožnil budúcim študentom a ich rodinám spoznať hodnoty, ktoré naša škola reprezentuje.

Už teraz tešíme sa na budúci rok!

Ďalšie novinky, ktoré by vás mohli zaujímať

tn_Ester
Bratislavské metamorfózy je názov krajského kola recitačnej súťaže Hviezdoslavov Kubín. Víťazi z neho putujú priamo do Dolného Kubína, ktoré je s Pavlom Orsághom Hviezdoslavom nerozlučne späté.  V júni sa tam stretne slovenská recitátorská špička. Sme hrdí, že aj v tomto školskom roku sa k nej...
tn_eveline
V piatok 10.05.2024 sa v CVČ Malacky konalo okresné kolo 32.ročníka speváckej súťaže v interpretácii slovenskej ľudovej piesne Slávik Slovenska. Súťažilo sa v troch silných kategóriách. Pre našu školu bola táto súťaž opäť úspešná. V I. kategórii nás reprezentovala Anetka Tomášová z I.B.V II. kategórii získala 1.miesto...
e16331f5-df4c-47d1-856e-147a0d53d30d
Dňa 8. 5. 2024 sa konal 52. ročník Behu oslobodenia.Naši žiaci získali celkovo 2. miesto.Medzi najúspešnejších reprezentantov našej školy patrili:Alfréd Šulík, Oliver Pelec, Teo Valach, Oliver Veselý, Mariana Habová, Romana Habová, Alexander Veselý, Juraj Ambruš, Krištof Haba, Jakub Ambruš, Adrián...
tn_IMG_1111
Dňa 10. 5. 2024 sa žiaci a žiačky našej školy zúčastnili OK v atletickej súťaži družstiev. Družstvo žiakov v zostave:Babeľa Dominik,Gajarský Michal,Kmeť Matej,Sekerka Eduard,Slezák Jozef,Sloboda Oliver,Šišolák Adam,Vicen Jonáš,obsadilo celkovo 3. miesto. Družstvo dievčat v zostave:Bačová Nina,Beňková Pavlína,Beszédesová Natália,Slezáková Regina,Šarníková Natália,Šoková...