Search

Úspešní v cezpoľnom behu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dňa 28.9. 2021 sa v Zámockom parku skutočnilo okresné kolo cezpoľného behu jednotlivcov a družstiev. V nepriaznivom daždivom počasí získala Spojená škola sv. Františka Asiského v súťaži družstiev všetky cenné kovy.

Prvú zlatú medailu vybojovali v behu na 500 metrov najmladšie žiačky v zložení Adriana Šárniková, Karolína Jurovatá a Valéria Janotková.

Rovnako úspešní boli aj v behu na 2 kilometre mladší žiaci Krištof Haba, Dávid Šišolák a Filip Kottlík.

Dve strieborné medaily si „vybehali“ v behu na 1 kilometer dievčatá v katégórii mladších žiačok v zložení Hanka Hladíková, Natália Šárniková a Regína Slezáková.

Strieborný úspech zopakovali aj starší žiaci a študenti v 5 kilometrovom behu Peter Prokop, Dávid Slezák a Štefan Šišan.

Bronzovú medailu priniesli aj naši najmladší žiaci, ktorí bežali 1 kilometer v zložení Juraj Ambruš, Juraj Mecháček a Patrik Opolcer.

Náš tím starších žiakov Jonáš Vicen, Matúš Vopênka a Samuel Baliga finišoval v behu na 3 kilometre na 4 mieste.

Okrem družstiev boli ocenení aj jednotlivci: Valéria Janotková a Krištof Haba za celkové 2 miesto vo svojich behoch.

Peter Prokop a Hanka Hladíková vybojovali 3 miesta vo svojich katégoriách.

Ďakujeme všetkým našim reprezentantom, ktorí sa úžasne popasovali nielen s náročnými dlhými behmi, ale aj s nehostinným počasím.

 

FB: https://fb.watch/8l8ILD0Fom/

 

Ďalšie novinky, ktoré by vás mohli zaujímať

kniznica1
V priebehu mesiaca apríl sa žiaci prvého stupňa zúčastnili zážitkového čítania v mestskej knižnici v Malackách. O bohatý program sa postarali milé pani knihovníčky, ktoré nás privítali s úsmevom na tvári. Žiaci sa oboznámili so základnými informáciami fungovania knižnice, požičiavania...
tn_IMG_4495
Autorská poznámka                Čitateľovi by sa po prečítaní názvu mohlo zdať, že už raz článok o matematickej prechádzke v Skalici čítal, a zdanie ho neklame. Rozhodli sme sa vypraviť do Skalice ešte raz a opäť sa prejsť po námestí a polámať si hlavu...
LPR-DN-2024-badge-v1
Dňa 18.4.2024 sa naša škola zapojila do verejnej zbierky Ligy proti rakovine. V tento deň si spomíname na všetkých, ktorí bojujú s touto zákernou chorobou a prekračujú svoje limity. Naši študenti gymnázia sa počas dňa vybrali do ulíc a pripínali...
tn_IMG-20240502-WA0006-1
Aké je to byť hercom? To si 12. apríla vyskúšali žiaci 2. A a 2. B triedy. Skoro ráno sa spolu s pani učiteľkami vybrali do nášho hlavného mesta. Autobus ich priviezol k Novej scéne. Po príchode do divadla sa rozdelili do 4 skupín....